APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 20 d’octubre del 2016

Adéu caragol

Avui de matí n'Elena ha vingut molt contenta a classe! Ha portat un caragol per ensenyar-lo a tothom!

Tots hem estat molt contents i ens portàvem super be! Hem fet l'assemblea amb silenci i li hem demanat a na Maria si ens seguíem portant aixi si el podíem deixar que camines sol per l'estora. Com ho fèiem tan be ella ens ha deixat i anàvem amb molt de compte!

Mig grup ha anat a pico i la resta ens hem quedat fent activitats a classe! Quan ens hem aixecat per anar a les taules ha passat un accident i sense voler na Mailen l'ha trepitjat! El caragol s havia mort i tots estàvem molt tristos, na Mailen perquè ho havia fet sense voler, n'Elena perquè era el seu caragol i l'únic que tenia a casa i la resta perquè li havíem agafat molta estima! Ja era el nostre caragol! Hem plorat tots!
Na Maria ens ha fet seure junts i ens ha dit que també estava trista pel caragol però que era una cosa que podia passar que de vegades hi havia accidents i que na Mailen ho havia fet sense voler i que estava molt trista! Ens ha explicat que ella havia tengut 5 peixos i que un dia es va aixecar i va veure que un s'havia mort! No era perquè l'hagués cuidat malament sinó perquè s'havia de morir, són coses que passen. Va estar trista però ho va entendre. Després alguns de nosaltres hem dit que també  ens havien passat coses semblants!
- N'Elena s'havia trobat un ocellet mort al bosc que devia haver mort per accident
- Alguns de vegades veiem animals morts a la carretera
- Un altre el seu papa per accident va atropellar un canet
- A l'altre també se li havia mort el gosset perquè era vell
Al final hem parlat de que tots estàvem tristos i que per solucionar-ho ens podíem donar una fortalesa abraçada (ja no ploraven tant)
I lo del Caragol entre tots hem trobat la sol.lució que na Mailen li regales un caragol a n'Elena; però na Maiden no tenia caragols i en Pedro ha dit que ell en tenia a ca seva i que ni donaria un a na Mailen perquè el regalés!

Mentre esmorzàvem na Maria ha estat molt contenta perquè sense dir res na Mailen li ha demanat perdó a n'Elena i n'Elena ha dit que no passava res que eren accidents i que la perdonava, que sabía que no havia set aposta!

Hem fet una sessió de parlar d'emocions però hem après molt i ens hem unit més com a grup!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada