APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dilluns, 3 d’octubre del 2016

Quin gust fa la tardor?

Avui na Maria ens ha portat una sorpresa a l'escola!! Diverses fruites de la tardor perquè les poguèssim tocar, olorar i provar.

Ens les ha presentat en forma de joc! La primera fruita que ha sortit ha set el raïm! N'Erik ha posat la ma a dins de la capsa misteriosa i només tocant ha encertat el que era!

Desprès ha set el torn de n'Aitana que ens ha dit que tocava una cosa suau que tenia com un rededor i un palito. En David també ha sortit a tocar-ho i ha encertat del que es tractava: 2 pomes! 


Desprès li ha tocat a na Laira; la seva descripció ha set: és raro i fort! Seguidament ha sortit n'Elena i ha dit que n'hi havia molts i ha pensat que podien ser pilotes, però no ho eren! Na Mailen també ha sortit a tocar-ho i ens ha dit que eren unes bolletes per menjar. Na Naia ho intenta rompre però no pot! Na Laira diu que podrien ser ous! No ho són però s'aproxima a la sol.lució! Finalment, n'Elena troba la resposta: NOUS! 
I com es poden obrir les nous? Na Laira diu que amb un martell però a l'escola no en tenim, en Sebastian que amb les mans, però són massa fortes, na Naia que amb les dents, però ens fariem mal! Ja està, na Caterina ha trobat la resposta: amb una pedra. Uns quants van a cercar una pedra al pati per desprès! 

Ara és el torn d'en Sebastian! Surt a tocar i creu que toca castanyes, però no ho són! Na Caterina posa la mà però no sap què pot ser. Surt en Bru i ens diu que són magranes! I si!! Seguidament surt na Doha i descobreis que n'hi ha 3. 


Ara toca una altra fruita! Surt na Julia i diu que creu que són mandarines! S'ha apropat molt però no ho ha encertat, na Juana també pensa que són mandarines!     N'Eva endivina que són taronges i n'Alan descobreix que són 2 taronges! 


Desprès na Maria ens ensenya una part d'un estri per veure si endevinam què és. Na Laira pensa que és un pal perquè és de color marró! Però na Mailen diu que és un ganivet, perquè la seva mamà en té un de xolor marró! N'Alan ens diu que no és un ganivet, que es tracta d'un cuchillo, però explicam que és la mateixa cosa dita amb dos llengües diferents! I n'Erik diu que el necessitarem per tallar! 

Ja per acabar obrim totes les fruites, parlem d'on venen (que tot i que les comprem en un supermercat no surten d'allà, sinó que venen d'arbres: taronger, pomer noguer i magraner), fem hipòtesis de xom seran per dins i les provem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada