APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dimarts, 24 de març del 2020

AMBIENTS CONSTRUCCIONS I EL PETIT TALLER

HOLA DE NOU CALAMARS!!

A continuació vos deixo els ambients de CONSTRUCCIONS i el PETIT TALLER. Veureu que hi ha diferents activitats de cada un d'ells, només s'ha de fer UNA PROPOSTA de cada ambient, encara que qui vulgui pot deixar volar la seva ment artística i intentar fer-ne més d'una o inclús totes!

Construccions
L’ambient de construccions és un espai destinat a construir i treballar principalment les matemàtiques amb diversitat de materials: peces de fusta de diferents mides, legos, materials apilables, peces magnètiques, tubs connectables… A través de les diferents construccions els alumnes poden treballar conceptes relacionats amb l’àmbit matemàtic mides, formes geomètriques, seriacions, relacions de simetries i equivalències.

Proposta 1:
Construeix una persona o animal amb escuradents i taps de suro que tenguis per casa.






Proposta 2:
Construeix una petita ciutat amb els rotlles de paper o capses de cartró que tinguis a casa. Aprofitala per jugar-hi aquests dies.





AMBIENT EL PETIT TALLER 

Aquest ambient està destinat a fomentar la imaginació i la creativitat del nostre alumnat, envers a l’educació plàstica. És important que aquests dies facin manualitats i que millor que amb aquestes propostes, per tal d’aprendre a fer coses noves o potser millorar la tècnica del que ja coneixen.

A continuació,  es ficaran una sèrie de propostes per fer de diferents nivells. No és obligatori fer totes, els nins i nines poden triar les que vulguin. 

PROPOSTA 1: 
Manualitats amb fols

En el següent video, trobareu 3 propostes diferents per fer amb fols en blanc o de colors, podeu triar les que voleu fer. 


1ªopció (dificultat mitja-alta): Agafa un foli en blanc i doblega-ho per aconseguir un quadrat, retalla la part que sobra i fes plecs fins aconseguir un triangle petit. Obre el foli i comença a mirar el video. Segueix les passes que t’indica, pots anar aturant.
 Idea!! dibuixat a tu i pareixerà que estàs ballant. 

2ªopció (dificultat mitja): Agafa un foli de colors, si no tens pots pintar-ho. Fes un peix de colors. 

3ªopció (dificultat baixa): ara podeu fer un personatge molt conegut per a tots i totes, en Bob Esponja, d’una manera diferent. 



PROPOSTA 2:
Origami (és una tècnica que es fa amb folis i consisteix en fer plecs per aconseguir figures. Important! si vos equivocau molt, és millor tornar a començar amb un foli nou.)

  1. Guineu: seguiu les indicacions del següent video: https://www.youtube.com/watch?v=hqFA7Ducq50


  1. Conill: seguiu les indicacions del següent video: 
  1. Punt de llibre: seguiu les indicacions del següent video: 


PROPOSTA 3: 
Pots de la calma (aquesta proposta és optativa, perquè segurament no tots tindreu els materials necessaris, però si els teniu endavant!) 
Seguiu les instruccions del video següent: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada