APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 27 de març del 2020

DEURES DIVENDRES 27 DE MARÇ

HOLA CALAMARS!!

Com ha anat la setmana? Ànims que ja som divendres, s'acaba una setmana més això vol dir que queda una setmana menys per veurer-nos!! QUINES GANES!!!


RUTINES:
1. Escolta la cançó de Formentera.
2. Fes el quadern de meteorologia.
3. Agafa un calendari que tinguis a mà i assenyala amb el dit el dia d'avui.
4. TREBALL DE LECTURA: Activitat 3

NATURALS:
1. Llegeix l'apartat 3 "Els ossos" de l'enllaç de L'APARELL LOCOMOTOR.
APARELL LOCOMOTOR
2. Explica la informació que vas llegint a algú de la família.
3. Fes les activitats 3, 4 i 5 (pàgines 2 i 3 de les fotocòpies que tens dins la carpeta). Revisa bé cada activitat.
4. Series capaç d'assenyalar i dir el nom d'alguns ossos del teu cos? Va anima't i practica. En tornar a classe hem de ser experts.


PEL CAP DE SETMANA:
- Tria un llibre de lectura que t'agradi. Recorda el nostre lema:

"LLEGIR NO ÉS UN DEURE, ÉS UN PLAER".



A més, avui toca parlar de les emocions, dels sentiments, segur que aquesta situació extraordinària que estem vivint tancats a casa, ara farà dues setmanes, teniu moments de tot. Recordeu que és important no tenir-les embolicades a les emocions! Saber com em trobo i per què? Per així saber gestionar-les és important.  
Us deixo un vídeo per fer un petit recordatori de les emocions amb un personatge que ja coneixeu... Espero que vos agradi la cançó!
Ara vos mostraré una sèrie de quadres, d’imatges perquè les observeu atentament; per després explicar quina emoció, sentiment us transmet cada un d’ells i perquè. (un mateix quadre pot transmetre diferents emocions, tot està bé!). Per acabar expresseu alguna situació d’aquestes dues setmanes on t’hagis sentit així!  Fes-ho oralment i convida a algú que hagi a casa a fer-ho amb tu, que serà més divertit!!  
C:\Users\Ruth\Desktop\CORONAVIRUS\1ERS\Filo 3.18\04..png

C:\Users\Ruth\Desktop\CORONAVIRUS\1ERS\Filo 3.18\02..png
C:\Users\Ruth\Desktop\CORONAVIRUS\1ERS\Filo 3.18\01..png


C:\Users\Ruth\Desktop\CORONAVIRUS\1ERS\Filo 3.18\03..png

Per acabar i donar un poc de positivisme a aquesta situació que estem vivint vos adjunt un video que esper que vos agradi. A més, vos proposo dibuixar i pintar un arc de Sant Martí (tal vegada alguns/es ja ho haureu fet) posant "TOT ANIRÀ BÉ" i al acabar m'envieu una foto de vosaltres amb l'arc.







BON CAP DE SETMANA CALAMARS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada