APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 12 de juny del 2020

DEURES DIVENDRES 12 DE JUNY

BON DIA CALAMARS!!

1.- RUTINES:
-Escolta una cançó que t'agradi per començar el dia amb alegria.
-Agafa el calendari del mes de juny i assenyala la data d'avui.
-Fes el quadern de metereologia.
-Gaudeix de la lectura d'un conte.


2.-NATURALS. Avui repassarem coses del nostre cos:




3.-MATEMÀTIQUES:
-Repassa les taules amb la teva família i demostra que ets un/a gran expert/a. 

Aquí vos deixo un joc per jugar amb família. El joc consisteix en llançar (apretar) el dau i moure'ns tantes caselles com puntets t'hagin sortit al dau. Quan caiguis a una casella amb un punt, clica damunt i hauràs d'esbrinar l'operació. Continueu el camí a veure qui de la teva família és el primer que arriba al centre. 
Les normes les podeu posar vosaltres, podeu tornar a començar si no heu sabut la resposta de l'operació, o un torn sense tirar... (va opcional). Ja me direu qui ha guanyat! Espero vos agradi!!



4.-RECORDAU QUE ENS HEU D'ANAR ENVIANT LES FOTOS DE ART DES DE CASA. AVUI ÉS EL DARRER DIA PER FER EL REPTE. AQUEST CAP DE SETMANA MUNTAREM EL VÍDEO😊


ANGLÈS
Recordeu que avui teniu anglès
BLOC ANGLÈS


DINÀMICA
Avui és l’últim dia del curs d’aquesta activitat de divendres; i que millor que acabar amb una cançó!! Escolteu-la i expliqueu que us transmet: emocions, records, situacions viscudes, així com que espereu a partir d’ara. Ho podeu fer de forma escrita o oral, fent un àudio, vídeo, el que volgueu! 



HA ESTAT UN PLAER CALAMARS! 
valors_Noticia-Ampliada.jpg
Petons i abraçades virtuals de part de na Ruth! 
BON CAP DE SETMANA CALAMARS!!😍

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada