APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

divendres, 19 de juny del 2020

DEURES DIVENDRES 19 DE JUNY

BON DIA CALAMARS!!

Tots els/les mestres del CEIP Sant Ferran vos volem desitjar un BON ESTIU!!



Avui és el darrer dia d'aquest curs, un darrer dia una mica estrany, sense festa de fi de curs, ni anar a la platja... per això he pensat acabar l'any amb una activitat diferent. L'any passat a final de curs amb l'ajuda de moltes famílies vàrem poder gaudir de fer un scaperoom, on havíem de passar diferents proves per aconseguir obrir un clauer.

Enguany, ha estat impossible arribar a fer qualque taller o alguna activitat pareguda amb vosaltres per finalitzar l'any. Per això, aquesta activitat vol reflectir una mica l'escaperoom que vàrem fer quan erem la Roja, encara que aquest seurà de fer de manera virtual... aquí vos deixo l'escapegame, espero que vos agradi molt, ho he fet pensant amb tots i totes voltros.

Esteu ben atents a totes les instruccions que vos diu el joc. Heu de seguir l'ordre de les missions i recordeu que cada missió té amagat un nombre secret. Guardeu aquest nombre a la vostra memòria o apunteu-ho a qualque paper per llavors quan arribeu a la missió final saber quin és el codi secret.

MOLTS ÀNIMS CALAMARS!! Ja em contareu si heu pogut arribar al final del joc...



Aquí vos deixo un trencaclosques, per si el voleu fer:



Fins aquí les publicacions al bloc d'aquest curs, els Calamars. Un plaer haver estat la vostra tutora durant aquests dos cursos. Gaudiu moooooolt de l'estiu que just avui està apunt de començar i ens veiem al setembre pel pati de l'escola.

US ENYORARÉ MOLT CALAMARS!!
US ENVIO MOOOLTES BESADES VIRTUALS!!😍

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada