APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 14 de maig del 2020

AMBIENT EL PETIT TALLER

AMBIENT EL PETIT TALLER 

Hola nins i nines!!! Com ja sabeu aquest ambient va destinat a treballar coses relacionades amb l'educació plàstica. Avui les propostes seran de manualitats senzilles.

A continuació,  es ficaran dues propostes per fer i ja sabeu que no fa falta fer les dues, sinó que podeu triar solament una!!  

PROPOSTA 1:
Monstres de paper: necessitareu cartolina blanca o de colors, per poder fer monstres com els que surten en les imatges següents:
Com es fan?: Exemple del monstre de color groc:
Doblegar la cartolina per la meitat, doblegar la part superior i desdoblegar.
Amb el paper doblegat per la meitat, per un costat amb unes tisores retallar la forma del nostre monstre. Important fer els peus. Una vegada retallat, desdoblegar i obrir-ho i doblegar el cap cap a dins.
Decorar al gust, i doblegar els peus cap endavant per a que es quedi de peu. 

*Si voleu fer el monstre taronja, heu de fer aquesta silueta amb les tisores:
 
*Si voleu fer el monstre marí rosa, heu de fer aquesta silueta amb les tisores:
*Podeu fer més d’un monstre, o podeu crear el vostre propi monstre!!! 
PROPOSTA 2:
Penjadors per la porta: amb una cartolina heu de pensar un disseny propi i fer un penjador per ficar en la porta de la vostra habitació. El primer que heu de fer és retallar la cartolina en forma de penjador i ja després dibuixar i pintar la vostra idea. Aquí us deixo algun exemple per donar-vos alguna idea: 

Una vegada acabades les propostes que heu fet, podeu enviar les fotos al email tperez@ceipsantferran.com. És important que en el email fiqueu el vostre nom i a poder ser els curs. Moltes gràcies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada