APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 7 de maig del 2020

EDUCACIÓ FÍSICA A CASA! 12.0

🌞😎 Holaaaa cracks!! 🤗🌈

Ja tornam a ser aquí després d'una cap de setmana una mica més llarg, així que segur que heu descansat i tingut temps per agafar forces després de la súper gimcana que vareu fer.🦸‍♀️🦸‍♂️

Per avui tenim una classe que ens ajudarà a conèixer un poc més el nostre cos i a cuidar-lo. Treballarem sobre els músculs i els seus estiraments. 



Què sabem d'ells?? 🤔 

Us deixo un petit vídeo on us explico alguna coseta. 👇👇



Què heu de fer vosaltres?? 👀

Doncs heu de fer els estiraments que us proposo als vídeos d'abaix. 

Cada estirament pertany a un múscul diferent i heu d'aguantar uns 10/15 segons per cada un d'ells. 

1. Quàdriceps:


En posició dreta i recta, ens agafam d'un peu i estiram la cama cap al darrera, de manera que el peu toqui o s'apropi al cul. Alerta! no hem de tirar cap al davant, sempre en posició recta. Si es fa difícil mantenir l'equilibri, mirau a un punt fixe o aguantau-vos amb l'altra mà. Després amb l'altra cama.


2. Bíceps:


Per estirar aquest múscul heu de recolzar el palmell de la mà a la paret i girar suaument cap al costat contrari fins que noteu que us estira. Canviau de braç, per estirar l'altre bíceps que sinó es queixarà!


3. Trapezi:


Col·locau el palmell de la mà a sobre del cap, lleugerament més cap el costat on us estirarà. Inclinau el cap i estirau suaument fins que us estiri. La posició del cos és relaxada i recta. Pensau amb l'altre costat!


4. Bessons: 


Mans recolzades a la paret i una cama més avançada que l'altra. L'avançada està en flexió i la que queda al darrera estirada. Heu d'empènyer la paret com si la volguéssiu tirar a baix (però la tirareu ehhh!). L'estirament el notareu a la cama que està completament estirada.
                                                            
Molt bé!! Heu ajudat als vostres músculs a recuperar-se i a guanyar elasticitat!🤸‍♂️👏👌😎🤸‍♀️


PD: hi ha de temps fins al pròxim dilluns per enviar les fotos.


Recordau que el meu correu és: mnovella@ceipsantferran.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada