APRENDRE ÉS DIVERTIT

APRENDRE ÉS DIVERTIT
ESTIMADES FAMÍLIES, US DONO LA BENVINGUDA AL BLOG DE 2n DE PRIMÀRIA A. AQUÍ ANIRÉ PENJANT MOLTES COSES SOBRE ELS VOSTRES FILLS I FILLES I PODREU ESTAR MÉS INFORMATS DE TOT EL QUE FEIM A L'AULA. ESPERO QUE US AGRADI. MOLTES GRÀCIES. SARA

TAULELL INFORMATIU

dijous, 14 de maig del 2020

DEURES DIJOUS 14 DE MAIG

BON DIA CALAMARS!!
Que contenta estic de veure tots els missatges dient que vos ha agradat el conte, esper hagueu gaudit molt d'aquesta lectura fruit de la vostra imaginació i originalitat.


RUTINES:
-Escolta una cançó per començar el dia amb alegria.
-Agafa el calendari i assenyala el dia d'avui.
-Fes el quadern de metereologia.
-Llegeix unes pàgines en silenci i en veu forta del teu llibre de lectura. Explica a algú el que has llegit.


CATALÀ: Vàrem començar la tasca del conte, encara que nosaltres ja havíem estat practicant des del començament de curs amb el llibre viatger i ara ha quedat més que demostrat amb aquest conte conjunt "Els somnis meravellosos de na Martina" que el resultat és ESPECTACULAR! SOU UNS I UNES ESCRIPTORS/ES EXCEL·LENTS! Per tant esteu preparats per això i més....


1.- LLEGEIX AMB MOLTA ATENCIÓ EL GUIÓ 

GUIÓ PER ESCRIURE UN CONTE:
On passa? La historia passa a un parc. Serà per la tarda. Es celebra l'aniversari de l'Àlex.

Qui és el protagonista? El protagonista és l'Àlex. Té set anys. És un nen llest i amable. Li agrada fer esport. Té molts d'amics  que també surten al conte. També hi ha la mare de l'Àlex.

Quin problema es planteja? Uns nens petits que hi ha al parc volen jugar amb l'Àlex i els seus amics. No estan convidats a la festa perquè són desconeguts.

Com s'acaba? L'Àlex deixa jugar els nens petits. Parlen i es fan amics. La mare prepara un berenar saludable per a tots. Mengen un entrepà de tomàquet amb formatge i truita. En acabar mengen pastís i tenen la sorpresa d'una pinyata.

2.-POSA LA DATA LLARGA AL QUADERN DE CATALÀ
3.-PENSA I ESCRIU UN TÍTOL PER AQUEST CONTE.
4.-ESCRIU EL CONTE AL QUADERN A PARTIR DE LES IDEES DEL GUIÓ (recorda com comencen i com acaben els contes).
5.-FES-NE UN DIBUIX BEN BONIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada